alt tekst
Benjamin en Marlies geven antwoord

Marlies en Benjamin zitten samen met hun nichtje in de zon op een verhoging van de winkelstraat. Het nichtje is een ijsje aan het eten. De zon schijnt en ze zijn na mijn vraag direct bereid om mee te doen aan het project.

Terwijl Benjamin en Marlies hun antwoorden geven en ik een foto van ze neem, is het rustige plekje waar we stonden volgestroomd met een druk pratende en ijs etende schoolklas.

 

Benjamin geeft als antwoord dat hij en Marlies sinds een half jaar samenwonen. Het gaat goed met hem, omdat hij mensen om zich heen heeft die hij mag en hem mogen. Hij heeft al vroeg gemerkt dat dat belangrijk is. Op zijn dertiende overledenĀ de ouders van twee goede vrienden, hij was er toen voor hen en merkte dat het ook hem goed deed dat hij er voor ze kon zijn. Benjamin wil genieten van de kleine dingen en daar rust voor nemen.

Marlies heeft weinig problemen, ze kent eigenlijk geen problemen. Als ze er dan toch zijn, zorgt zeĀ er voor dat ze opgelost worden. Natuurlijk heeft ze veel van haar ouders mee gekregen waardoor ze op een goede manier kan reageren op het leven. Ze woont net samen met haar vriend Benjamin en is heel gelukkig op dit moment.